Motto 2024

DAOR DOE-J 'T VEUR

Bezoek de Waskuupoptocht

Wie zondag de Grote Optocht van carnavalsvereniging d'Olde Waskupen wil bezoeken is natuurlijk van harte welkom. Hier volgens enkele tips.

De optocht begint om 11 minuten over twee te trekken vanaf de Slotlaan in 's-Heerenberg. Dit is de straat aan de Beekse of Stokkumse kant van 's-Heerenberg.

Om vanaf die kant 's-Heerenberg in te komen is vanaf circa 13.00 uur moeilijk, of men moet niet tegen een fikse wandeling opzien. Aan te raden is het om via Zeddam, via Ulft of via Duitsland naar 's-Heerenberg te komen en de auto te parkeren op industrieterrein Het Goor of nabij de velden van voetbalvereniging MvR aan de Van Heeklaan. Vandaar is het enkele minuten lopen naar het parcours van de route en de binnenstad.

Wie in de woonwijken gaat parkeren, ook een mogelijkheid om makkelijk naar de route of naar de binnenstad te komen, wordt vriendelijk verzocht niet voor inritten te parkeren en zo te parkeren dat hulpdiensten overal bij kunnen.

We wensen iedereen veel kijkplezier.

De route van de Grote Optocht is als volgt: Slotlaan, Peeskesweg, Stokkumseweg, Zeddamseweg, Molenpoortstraat, Molenstraat, Marktstraat, Oudste Poortstraat, Emmerikseweg, Plantsoensingel Zuid, Van Boetselaerstraat, Schoolstraat, plein over, Groenestraat, Touwslagersbaan, Lengelseweg, Plantsoensingel Noord, Oude Doetinchemseweg, Molenpoortstraat, Klinkerstraat, Emmerikseweg, Oudste Poortstraat, Marktstraat, Molenstraat en De Bleek.