Skip to main content

Het is weer carnaval over

Dagen
:
Uren
:
Minuten
:
Seconden

Motto 2025

't LUP

Kaartcontrole tijdens pronkzitting

Voor beide ‘grote’ pronkzittingsavonden in de sporthal, die om 19.49 uur beginnen, zijn de kaarten verkrijgbaar bij Kachelhöltjes Partypret, Resto de Bongerd en bakkerij Dijkman. Het plaatsbespreken voor de pronkzittingen vindt plaats op de woensdag voor de pronkzittingen. Vanaf 19.30 uur worden de loten uitgegeven. Om precies 20.00 uur begint het plaatsbespreken. Voor de pronkzittingen zelf is het van groot belang voor de doorstroming bij het naar binnen gaan dat ieder zijn eigen kaart bij zich heeft. Er is geen ruimte voor groepen om eerst bij de garderobe op elkaar te wachten en vervolgens gezamenlijk naar binnen te gaan. Er zal een strenge kaartcontrole worden toegepast.

Huisregel pronkzitting

Met ingang van heden zal er door de ZRC (Zaal- en receptiecommissie) streng op toegezien worden dat er geen eigen drank of etenswaren meegenomen worden naar de pronkzitting; dit geldt zowel voor de 'grote' pronkzittingen als voor de jeugdpronkzitting.

Deze regel was natuurlijk altijd al van kracht, maar geconstateerd is dat steeds vaker hiermee de hand gelicht wordt. Dat is de reden dat het nog eens extra onder de aandacht gebracht wordt en dat de ZRC daar extra alert op zal zijn.